Machine Gun Kelly

Datum har passerat

Machine Gun Kelly drog in som en storm på hiphop-scenen 2012 med en fast beslutsamhet att engagera sina lyssnare. Texterna handlar om allt från familjerelationer till missbruk till att man alltid måste vara redo för alla hinder som kan dyka upp i vardagen. De starka texterna har helt klart varit en bidragande orsak till att Machine Gun Kelly skapat en armé av lyssnare världen över.

Den 25-årige Cleveland-killen debuterade redan 2006 med en mixtape men det var i och med en resa till New York 2009 allt förändrades. Där fann han sig själv ståendes på scen på legendariska Apollo Theatre som den förste rapparen någonsin att vinna den prestigefyllda talangtävlingen. Ett litet tag därefter säkrade han sitt skivkontrakt med Interscope via P Diddys Bad Boy Records och 2012 såg debutplattan ”Lace Up” sitt ljus. Skivan gick in som nummer två på Billboards Hip hop/Rnb lista och succén var ett faktum.

MGK’s målmedvetna slit, hans djärvhet och uthållighet har gjort att han enligt egen utsago prickat in en formtopp lagom till att han nu släpper sitt nya album. I oktober 2015 är nämligen album nummer två, ”General Admission” tänkt att släppas.

Vi kan nu stolt meddela att Machine Gun Kelly med berättigat sikte på världs-dominans besöker Sverige i höst för tre konserter och den 15 november intar han scenen på Musikens Hus i Göteborg. Stort missa ej!