Joshua Radin

+ Cary Brothers

Datum har passerat

Populäre singer-songwritern Joshua Radin återvänder till Sverige och Göteborg. 29 april står mannen med den unika känslan för melodier på Trädgår’ns scen.

Amerikanske Joshua Radin fick sitt genombrott 2004 när hans låt ”Winter” spelades i den omåttligt populära tv-serien Scrubs. Trots att han aldrig ville bli live artist hade han inte mycket val när framgångarna med singeln snurrade allt fortare. Sedan dess har det minst sagt rullat på. Radins mjuka, romantiska och akustiska musik har bland annat framförts i tv-succéer som Grey’s Anatomy, One Tree Hill, House, Life Unexpected och 90210.

Joshua Radin har med sitt speciella sinne för vackra melodier i kombination med sin spröda röst trollbundit alltmer hängivna fans. Nya plattan, 6e i ordningen, ”Onward and Sideways” skrev han faktiskt på ett hotellrum i Stockholm. Skivan är inspirerad av känslorna som stormar när man totalt och försvarslöst kastar sig in i kärlekens nät.

Vi kan vara glada att ”Winter” en gång i tiden blev sådan succé, för det är live som Joshua Radin gör sig som allra bäst. Tillsammans med sitt tajta band och sin starka scennärvaro skapar han ett vackert, behagligt samspel med publiken.

18 år parkett / 13 år balkong