Vinnie Paz

+ R.A. the Rugged Man

Datum har passerat

Den 2 mars är det dags för en exklusiv konsert med rapparna Vinnie Paz och R.A. the Rugged Man på Pumpehuset i Köpenhamn! Denna spelning blir alltså en av få uppträdande dessa två tungviktare gör tillsammans på deras respektive europaturnéer i vår. Både Vinnie och R.A. har rykten som självständiga och kompromisslösa MCs vars universum svävar någonstans mellan fantasi och grotesk verklighet.

Kvällens headliner, Vinnie Paz, kommer från Philadelphia och är känd som frontman och grundare av Jedi Mind Tricks, medlem i den albumaktuella supergruppen Army of the Pharoahs, och dessutom den ena hälften av Heavy Metal Kings. Vinnie Paz har precis släppt den 8-spåriga EP:n ”Carry On Tradition”. Live assisteras han av Crypt Warchild (AOTP/Outerspace) och DJ Kwestion (JMT/AOTP). Räkna med att Vinnie kör material från hela sin solokarriär, såväl som material från både JMT och AOTP!

R.A. the Rugged Man är aktuellt med albumet ”Legends Never Die” – en platta som vi och många andra anser vara årets album 2013. Hittills har han släppt hela fem videoklipp från albumet och två till är på väg.

Genom åren har Vinnie och R.A. gjort en hel del låtar tillsammans och det är med ganska stor säkerhet vi kommer att få höra dessa två giganter framföra även några av dessa, när de intar scenen på Pumphuset!