Stiff Little Fingers

+ Mattias Hellberg

Datum har passerat

Stiff Little Fingers återvänder till Göteborg hösten 2017! Mer info och biljetter här!

Stiff Little Fingers bildades 1977 i Belfast på Nordirland och blev snabbt ett av de allra främsta banden inom punken. Bandets texter, vilka var både personliga och politiska, i kombination med den energiska och melodiösa punken som blivit bandets signum, gjorde att musiken kändes både genuin, direkt och ärlig.

Genom åren har Stiff Little Fingers hållit stilen och deras konserter och skivor präglas av mycket energi och slagkraftighet. Mer sentida akter som Bad Religion, Sugar, Rancid och Therapy räknar Stiff Little Fingers bland sina allra största influenser.

Med nya skivan ”No Going Back” i ryggen kommer Stiff Little Fingers till Sverige för en konsert på Sticky Fingers i Göteborg. Nyare låtar kommer framföras jämte de äldre favoriterna som gjort Stiff Little Fingers till ett av de klassiska punkbanden.

+++

Mattias Hellberg är just nu aktuell med sitt nya soloalbum ”In Egolectric Harmony”. Det är en platta där Mattias tolkar låtar från sitt första band Nymphet Noodlers via Hederos & Hellberg till albumen i eget namn, ensam med sin elgitarr. Rått, avskalat och brinnande harmoniskt.