NOFX

+ Atlas Losing Grip

Datum har passerat

Vi kan nu med stor glädje meddela att de amerikanska punklegenderna i NOFX kommer till Stockholm i maj för en spelning på Lilla Arenan. För första gången på 10 år gör de exklusiva klubb-gig efter att endast ha synts på våra festivalscener under det senaste decenniet.

NOFX som är kända för sin råa och raka musik ofta riktad mot den amerikanska republikanska staten och sina unika och energifyllda framträdanden fortsätter att sprida sin musik på scener världen över. Efter 28 år tillsammans har det hunnit med både guldskivor, reality TV och turnéer över hela världen.

+++

Att kalla Atlas Losing Grip ett av de mest lovande europeiska punkbanden vore nog en ganska så rejäl underdrift då de sedan starten 2005 turnerat non-stop över hela världen med slutsålda spelningar i allt från Tyskland till Brasilien som resultat.

Deras senaste album ”State of Unrest” som släpptes 2011 har fått lysande recensioner av en nästan helt enig kritikerkår och resulterade i en egen världsturné, spelningar på de flesta av de större festivalerna i europa samt förbandsturnéer med band som Millencolin, Billy Talent, No Fun At All mfl.

De har precis färdigställt ett nytt album som kommer släppas senare under 2014.

Så är ni sugna på att bevittna ett hårdrocksflörtande melodiöst punkband med en explosiv liveshow så bör ni absolut inte missa denna spelning!