NOFX

+ Neverstore

Datum har passerat

Vi kan nu med stor glädje meddela att de amerikanska punklegenderna i NOFX kommer till Göteborg i maj för en spelning på Trädgår’n. För första gången på 10 år gör de exklusiva klubb-gig efter att endast ha synts på våra festivalscener under det senaste decenniet.
 
NOFX som är kända för sin råa och raka musik ofta riktad mot den amerikanska republikanska staten och sina unika och energifyllda framträdanden fortsätter att sprida sin musik på scener världen över. Efter 28 år tillsammans har det hunnit med både guldskivor, reality TV och turnéer över hela världen.

+++

Efter tre skivreleaser, två stycken MTV Music Awards och otaliga spelningar i Sverige, Japan och Europa firade Neverstore 10 år som band med en oförglömlig spelning för fans, vänner och familj. Sen blev det tyst.

Efter en längre period ifrån varandra isolerade sig trion i en stuga i skogen utan kontakt med omvärlden och där väcktes lusten till att spela och skriva musik ihop till liv igen. Sakta började låtar ta form och under några svettiga veckor sommaren 2012 spelades skivan in i Bohus Sound studion utanför Göteborg tillsammans med producenten Tobias Lindell (Hardcore Superstar, Mustasch, Europe mfl).

Resultatet blev en skiva där bandet inte tagit hänsyn till någon annan än sig själva och som rymmer de hårdaste, softaste och samtidigt de mest personliga låtarna bandet skrivit hittills. Den nya självbetitlade skivan släpptes februari 2013 och markerade på flera sätt en nystart i bandets karriär.