Labyrint

+ Amsie Brown

Datum har passerat

En av Sveriges populäraste hiphopgrupp Labyrint följer upp succédebuten ”Labababa…” med sin andra fullängdare ”Garalaowit”. Denna gång med The Salazar Brothers och Redline Recordings i sin ringhörna fortsätter de blanda humor och allvar. Deras alldeles egna hiphopsound hämtar fortfarande mycket influenser från reggae men även mer udda inspirationskällor som 80-tals disco och barnvisor märks i ljudkollaget. Med en klockren känsla för refränger och texter som alltid känns relevanta visar Labyrint ännu en gång varför de lyckats bygga en sån stabil fan-base som två och ett halvt år efter senaste albumet fortfarande placerar dem bland Spotifys mest spelade artister.

Sedan den uppmärksammade debutplattan har Labyrint släppt singlar och EPs och turnerat konstant, lyckats vinna P3 Guld och levererat platina singeln ”Fakkin Fin”. Akis sololåt, monsterhitten ”När solen går ner” har sålt femdubbel platina och var en av de absolut största låtarna alla kategorier under 2013. Labyrint är inte längre bara ”ortens favoriter” utan en extremt populär grupp som talar för ett segment av Sverige som sällan får komma till tals.

När kvartetten från Uppsala besöker KB i sommar kommer de även att ha med sig Amsie Brown på scen med dem. Missa inte!

***KONSERTEN FLYTTADES TILL NYTT DATUM***
Konserten flyttades den 13/5, från den 17/5 till aktuellt datum som är den 26/7.
Biljetter köpta till den 17/5 gäller och behöver inte bytas – eller återlöses senast den 17/6. Efter detta datum återlöses inga biljetter.

Serviceavgiften återbetalas ej. Återbetalningen tar cirka 10 bankdagar.

Hur har du köpt din biljett?

  • Har du köpt din biljett online och redan hämtat ut den ber vi dig att skicka den ituriven till oss, se nedan för adress. När biljetten är mottagen kommer dina pengar att återbetalas till det konto som användes vid betalning.
  • Har du köpt din biljett online (Ticketdirect eller ej uthämtad biljett), skicka ditt 9-siffriga bokningsnummer till kundtjanst@eventim.se för återbetalning till det konto som användes vid betalning.

Uthämtade biljetter skickas iturivna till:
CTS EVENTIM Sweden AB
Box 10144
121 28 Stockholm – Globen