Justin Townes Earle

+ Andrew Combs

Datum har passerat

Justin Townes Earle återvänder till KB sommaren 2017! Mer info och biljetter här.

Justin Townes Earle har under sina trettiotvå år hunnit med mer än de flesta gör på en hel livstid och efter att ha släppt sitt femte album ”Single Mothers” i september kommer uppföljaren ”Absent Fathers” i mitten på januari nästa år. I samband med det återvänder han till Malmö den 25 januari för en efterlängtad konsert!

Justin Townes Earle är son till alt-country legendaren Steve Earle och har fått sin namn från faderns mentor Townes Van Zandt, och turnerade som ung i faderns band. Sedan 2007 har Earle stått på egna ben som soloartist och med fem album och en EP är han i dag en av americana-världens mest hyllade artister. Med en unik röst och ständigt närvarande och personliga texter har Justin Townes Earle tagit sig ur sin Steve Earles skugga och vunnit sig en trogen fanskara runtom i världen. Hans kommande album ”Absent Fathers” är en följeslagare till ”Single Mothers”, två sidor av samma mynt, och båda skivorna spelades in samtidigt men utvecklades i olika riktningar.

Den 12:e januari släpper Justin Townes Earle sitt sjätte album ”Absent Fathers” och några veckor senare gästar han KB i Malmö – hans första spelning i stan sedan 2011! När Justin uppträder kommer det dessutom vara som en duo tillsammans med ingen mindre än gitarristen Paul Niehaus från bl.a. Lambchop och Calexico. Pepp!

Extra information! Biljetterna säljes som ståplats biljetter. KB kommer att dukas upp med sittplatser, dessa går dock inte att förboka. Först till kvarn gäller.