Edguy

+ Freedom Call

Datum har passerat

Edguy, ett av de största banden inom melodisk Heavy Metal, kommer tillbaka till Sverige till hösten för en spelning på Trädgår’n i Göteborg den 20 september!

Efter mer än två decennier som band ger Edguy ut sin tionde skiva i ordningen ”Space Police – Defender of the Crown” (Nuclear Blast) i april. Edguy är kända för att gå sin egen väg vilket de än en gång visar. Inget annat Heavy Metal band skulle med självaktning gjort en cover på Falcos gamla hit ”Rock Me Amadeus”. Edguy kan!

De har turnerat väldigt mycket genom åren och har spelat speciellt i Sverige många gånger. Svenskarna har tagit deras melodiska musik och sällsamma humor direkt till hjärtat och man vet aldrig vad man kan förvänta sig då man ser Edguy live, varje spelning är unik och sångaren Tobias Sammet är något alldeles speciellt.

Har ni inte sett Edguy live ännu så är det dags. Har ni sett dem så vet ni varför ni ska se dem igen!

+++

Special Guests: Freedom Call

Tyskland, 90-tal och power metal. Oslagbar kombination, och Freedom Call är inget undantag. Med färska plattan ”Beyond” i bagaget har de etablerat sig i genrens absoluta toppskikt med sin melodiskt dynamiska musik och positiva energi. Ett måste att se live!

+++

Obs! 13 år på balkong och 18 år på golvet.

KONSERTEN FLYTTADES TILL NYTT DATUM
Konserten flyttades den 16/5, från den 21/9 till aktuellt datum som är den 20/9.
Biljetter köpta till den 21/9 gäller och behöver inte bytas. Har man ingen möjlighet att gå på konserten det nya datumet får man återlösa sin biljett t.o.m. den 16/6. Efter detta datum återlöses inga biljetter.

Serviceavgiften återbetalas ej. Återbetalningen tar cirka 10 bankdagar.

Hur har du köpt din biljett?

  • Har du köpt din biljett online och redan hämtat ut den ber vi dig att skicka den ituriven till oss, se nedan för adress. När biljetten är mottagen kommer dina pengar att återbetalas till det konto som användes vid betalning.
  • Har du köpt din biljett online (Ticketdirect eller ej uthämtad biljett), skicka ditt 9-siffriga bokningsnummer till kundtjanst@eventim.se för återbetalning till det konto som användes vid betalning.

Uthämtade biljetter skickas iturivna till:
CTS EVENTIM Sweden AB
Box 10144
121 28 Stockholm – Globen