Dropkick Murphys

+ The Mahones, Blood or Whiskey, Bryan McPherson

Datum har passerat

Massachusetts-bandet Dropkick Murphys återvänder till Sverige. Med det hyllade åttonde albumet ”Signed and Sealed in Blood” har de återigen turnerat världen runt och kommer med sin unika mix av punk, hardcore och irländsk folkmusik äntligen tillbaka till Malmö för en spelning på KB den 5 februari!

I källaren under en frisörsalong i industristaden Quincy, Massachusetts, började medlemmarna i Dropkick Murphys på helgerna att repa in sina första alster. Efterhand kom folk ner och lyssnade, skaran växte, blev större och större och det hela ledde till att killarna började leta sig utanför grannskapets trygga famn på jakt efter ”riktiga” spelningar. Och det dröjde inte länge innan Tim Armstrong (Rancid) fick upp ögonen för dem och signade dem till Hellcat Records.

Deras energiska punkrock som flätats samman med traditionella irländska arrangemang och instrument har slagit an en ådra hos publiken som vuxit i takt med att bandet släppt med punkmått mätt galet framgångsrika album och turnerat mer än många andra. Att beskriva den energi som Dropkick Murphys skapar från en scen är omöjlig, det måste helt enkelt upplevas. Vi ses i februari!

OBS! Musiken startar ca 19:30