Daughtry

Datum har passerat

Nu är det klart att det amerikanska rockbandet Daughtry kommer tillbaka till Sverige och följer upp succén bandet gjorde vid sitt senaste besök i Stockholm i mars. Denna gång är det Göteborg och Trädgår’n som den 10 oktober får finbesök av Chris Daughtry & Co.

Daughtry är en verklig framgångsaga. Bandet bildades 2006 av Chris Daughtry och samma år släppte bandet sitt självbetitlade debutalbum som blev det snabbast säljande debutrockalbumet i USA. Albumet låg etta under två veckor i sträck på Billboard 200 och sålde 5 x platina och flera singlar toppade listor världen över. Totalt sålde de över 7,5 miljoner album och singlar.

Frontfiguren i bandet är American Idol-finalisten Chris Daughtry som sedan 2007 turnerat i princip non-stop med sitt band. Uppföljaren till debutsuccén släpptes 2009 och bar namnet ”Leave This Town”. Även den gick rakt upp på första plats på Billboard 200 och singeln ”No Surprise” spelades för fullt och toppade hitlistor. Daughtrys efterlängtade tredje album ”Break The Spell” kom ut 2011 och sålde guld på bara fyra veckor.

Innan årskiftet släpptes Daughtrys fjärde album ”Baptized” och sedan dess har singlarna ”Waiting For Superman” och ”Long Live Rock & Roll” har rusat på listorna världen över.

Chris kraftfulla röst och bandets melodiska låtar är vad som får fans världen över att älska Daughtry. Vi är stolta och glada att kunna presentera en exklusiv Sverigekonsert med bandet på Trädgår’n i Göteborg den 10 oktober. Välkomna!