Soilwork

+ Keep of Kalessin, Deals Death

Datum har passerat

Soilwork återvänder till KB hösten 2017! Mer info och biljetter här.

Soilwork som blivit förgrundsgestalter för den internationella death metal-scenen är tillbaka med sitt bästa verk hittills – det mäktiga dubbelalbumet ”The Living Infinite”. En definitiv milstolpe både för Soilwork och för svensk metal. Plattan tog över andraplatsen på Billboards hårdrockslista i USA. Samtidigt inledde bandet en massiv turné på 54 datum under två månader genom Nordamerika.

De debuterade med albumet ”Steelbath Suicide” redan 1988. Ett par år senare hade de nått en storpublik utanför Sverige med spelningar över hela Europa och så småningom också Japan. Under åren har de bevisat att de är ett band som inte står och stampar, utan alltid rör sig på något ännu större och nu tagit ett rejält grepp om den moderna metalvärlden. De har även fått en speciell plats Judas Priest-sångaren Rob Halfords hjärta som strött hyllningar över bandet.

Helsingborgarna har utan tvekan blivit ett av Sveriges mest framgångsrika svenska banden internationellt. Dessutom ett av världens ledande akter på den melodiska death metal-scenen. Den 9 november är det Malmös tur när Soilwork intar KB.