Asking Alexandria

+ The Ghost Inside, Crown The Empire, Secrets

Datum har passerat

Med det nya albumet From ”Death to Destiny” är brittiska Asking Alexandria den kanske starkast lysande stjärnan på Metalcore-himlen. Hösten 2014 ger bandet sig ut på en Europaturné tillsammans med The Ghost Inside, Crown The Empire och Secrets! Missa inte när turnén landar i Göteborg och Trädgår’n den 11 oktober!

Med utgångspunkt i Storbritannien har bandet tagit sig in på den alternativa musikscenen i USA och Europa med stor framgång. I september 2009 släppte de sitt debutalbum ”Stand Up and Scream” som hyllades på metal/hardcore-scenen. Under 2010 turnerade bandet i USA som headline på bl a Welcome To The Circus-turnén och Thrash and Burn-festivalturnén. Under våren 2011 fortsatte de turnera i Storbritannien och spelade för utsålda hus överallt samtidigt som de släppte sitt album ”Reckless and Relentless”. Sedan dess har de bara växt ytterligare, inte minst i Sverige där de har en stor och hängiven fan-skara.

Asking Alexandria är ett band som kombinerar europeisk trance med mjuka melodier och samtidigt har ett hårt sound på ett alldeles unikt sätt. Efter de två fantastiska konserterna i januari och flitigt turnerande sedan dess ger det oss anledning att se extra mycket fram emot deras återbesök.