Spice Up Your Life!

  • receipt 495 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år

Lördag den 29 mars blir det en storslagen nostalgifest på Slagthuset när showen ”Spice Up Your Life!” med Linda Hedlund, Wiktoria, Linda Pritchard och Jessica Folcker besöker stan! Räkna med en ordentlig helkväll, med en liveshow som hyllar millennieskiftets största kvinnliga ikoner, följt av en efterfest som pågår ända till 01!

30 år efter bildandet av Spice Girls kommer nu en hyllning till alla de tjejer som dominerade hitlistorna under denna period i musikhistorien. Från den världsdominerande Britney Spears till alternativt rockiga Alanis Morisette ger vi oss ut på en nostalgisk resa genom hitsen som definierade 90-talet och sedan tog oss in i det nya millenniet!

Så spänn fast er för en resa tillbaka till en tid av EXTRA ALLT! Färgsprakande kläder, välkända dance moves, medryckande musik och riktig girl power. Let’s Spice up your life!

Inget definierade denna tid såsom Spice Girls med deras olika personligheter, så låt oss presentera våra egna ”kryddiga” stjärnor:

Lina Hedlund
Lina behöver ingen närmare presentation. Som en av medlemmarna i internationella glamsensationen Alcazar, som programledare för bl.a. Melodifestivalen och Copycat Singers, sex deltaganden totalt i Melodifestivalen och en karriär som sträcker sig över tre decennier så är hon vår egen ”Glam Spice”!

Wiktoria
Artisten som slog ner som en bomb för det svenska folket med sin första medverkan i Melodifestivalen 2016 och har sedan dess hunnit medverka ytterligare tre gånger samt uppfyllt sin dröm att porträttera en riktig Disney-prinsessa. Innan dess hade hon redan hunnit med ett par år som internationell popstjärna och har trots sina unga år blivit en etablerad och älskad artist. Välkommen säger vi till vår ”Pop Spice”!

Linda Pritchard
Med en röst som jämförts med storheter som Celine Dion, Mariah Carey och Whitney Houston har vi sett Linda i produktioner som Diggiloo, Så ska det låta, Sommarkrysset, och inte minst två gånger som solist i Melodifestivalen. Med den rösten kan hon bara vara vår fantastiska ”Diva Spice”!

Jessica Folcker
The OG! Tjejen som både förförde sin publik och toppade hitlistorna med bl.a. sina supersinglar ”Tell Me What You Like” och ”How Will I Know Who You Are”. Rösten ledde henne också till samarbeten med storheter som Ace of Base, Dr Alban, E-type och Bomfunk MC’s. Med den meritlistan kan hon bara vara vår ”Original Spice”.