Hulkoff

+ Thobbe Englund, Utmarken

22 februari Sticky FingersGöteborg

  • 320 kr
  • 18 år

Raubtiers karismatiske frontman Hulkoff kör solo och 22 februari blir det konsert på Sticky Fingers i Göteborg tillsammans med Thobbe Englund och Utmarken!

Den stenhårde låtskrivaren och sångaren Hulkoff är aktuell med soloalbumet titulerat ”KVEN”. Till skillnad från Raubtier är texterna denna gång helt på engelska. Tre singlar har släppts hittills och fansens gensvar har varit mycket gott. Hulkoff har med Raubtier turnerat land och rike runt i många år och självklart ska han ge sig ut på vägarna för att framföra dessa nya låtar också. I början av nästa år blir det dags att ta det nya materialet ut på turné med nedslag i Göteborg.

Thobbe Englund lämnade Sabaton 2016 och behöver egentligen ingen närmare presentation. Han är nu aktuell med soloalbumet ”Sold My Soul” där han på ett lysande sätt visar att han står stark på egna ben. Tillsammans med Hulkoff kommer han leverera rå norrländsk urkraft. Lyssna in här.

Från de djupa skogarna i Västerbotten kommer Utmarken som på ett unikt sätt blandar klassisk hårdrock med skandinavisk folkmusik. Detta är hårdrock med nyckelharpa och ren sång på svenska och det låter inte som något annat i branschen. Utmarkens norrländska vemod kommer att göra dessa kvällar till något att minnas. Lyssna in här.