Jens Lekman

+ The Dove & The Wolf

Datum har passerat

Jens Lekman återvänder till Malmö under hösten 2017! Mer info och biljetter här!

Vi är spända av förväntan på det kommande albumet, men Jens Lekman har genom åren överbevisat oss på att han är en artist värd att vänta på. En internationell angelägenhet som tar med sig hela sin låtskatt – såväl det nya som det gamla – för några utvalda Nordiska datum. Det här blir en musikalisk fest som måste upplevas, så missa inte när han besöker KB i Malmö den 5 april!

Jens Lekman slog igenom med debutalbumet ”When I Said I Wanted To Be Your Dog” 2004, och blev omedelbart en av Sveriges mest älskade indieartister, samtidigt som han hyllades världen över. Sedan dess har Lekman fått otaliga utmärkelser och lysande recensioner, samtidigt som han etablerat sig som en av Sveriges starkaste och mest pålitliga trubadurer, med magiska låtar där hans unika berättarstil och texter möter finurliga melodier. Sedan debuten har Lekman endast släppt två fullängdare, 2007 års ”Night Falls Over Kortedala” och ”I Know What Love Isn’t” som anlände 2012, men ständigt varit relevant och aktiv med EP-släpp och singlar. Senast förra året tog sig Lekman an det närmast orimliga projektet att släppa en ny låt varje vecka.

Under 2017 är Jens Lekman tillbaka med sitt fjärde fullängdsalbum och en turné där alla datum kommer att bli kvällar att minnas!