Rock’n’Roll X-Mas är tillbaka med besök i Mölnlycke och Malmö

Sveriges rockigaste Julshow är äntligen tillbaka! The Refreshments kommer julen 2022 till både Mölnlycke och Malmö tillsammans med Kikki Danielsson för att ge sin 18:e upplaga av Rock’n’Roll X-Mas. Med på turnén finns även Kikkis vapendragare Sulo Karlsson.

Datum:
30/11/2022 – Mölnlycke, Råda RumBiljetter
7/12/2022 – Malmö, Slagthusets TeaterBiljetter

Ett begränsat antal early bird-biljetter till priset av 495 kr släpps på onsdag den 1 juni klockan 10:00. Ordinarie pris blir sedan 595 kr.

”Detta projektet har vi slitit med i flera år för att kunna genomföra, därför känns det extra kul att vi nu äntligen kan kliva upp på konserthusen i vinter med Kikki som gästartist” säger Joakim Arnell i The Refreshments.

Samtliga element finns med som man kan förvänta sig av Rock’n’Roll X-mas och publiken kommer att tryggt att känna igen sig. Det kommer att bjudas på gammalt, nytt material och det kommer garanterat att bli en Rock’n’Roll X-Mas!

The Refreshments reser ut på vägarna med sin rykande färsk samling “The Refreshments – Very Best Of Vol 2” och sin julskiva “Christmas Cheer” som kom julen 2020. Men det blir givetvis en hel del klassiska publikfavoriter.

Kikki Danielsson är högaktuell med ny biografi samt även ett nytt album under hösten.