The Quireboys besöker Malmö med ”A Bit Of What You Fancy 30th Anniversary Tour”

De engelska rockarna The Quireboys firar 30-årsjubileumet av sin debutplatta och den 18 december intar de KB tillsammans med svenska Revelations!

För 30 år sedan släppte The Quireboys sitt kritikerrosade debutalbum ”A Bit of What You Fancy” somt tog bandet till de stora arenorna världen över och de har turnerat med några av världens största hårdrocksband. De var t.ex förband åt Guns’n’Roses och år 1990 hoppade de rakt in i lineupen på Monsters of Rock tillsammans med band som Aerosmith, Whitesnake & Poison.

Nu släpper bandet en nyinspelad version av debutskivan och ger sig ut på en turné som tar dem till Malmö och KB den 18 december.

Support: Revelations
Revelations är välkända på den svenska hårdrocksscenen då de turnerat riket runt spelningar på bl.a. Rock the boat, Getaway Rock Festival, Huskvarna Rock n Art weekend. De har turnerat med giganter som Paul Di’Anno (ex Iron Maiden) och Chris Holmes (ex WASP). Bandet spelar egenkomponerad 70-tals hårdrock och man hör influenser ifrån Deep Purple, AC/DC, Black Sabbath och tidiga Iron Maiden. Nu är Revelations tillbaka med ny gitarrist och nytt material ska släppas under nästa år.