The Night Flight Orchestra klara för spelningar i Göteborg och Malmö i vår

The Night Flight Orchestra återvänder till Göteborg och Malmö våren 2022 med bagaget fullt av sin ösiga progressiva glamdiscorock! Den 12 april landar bandet på Pustervik för att sedan flyga vidare till KB dagen därpå.

Datum:
12/4/2022 – Göteborg, PustervikBiljetter
13/4/2022 – Malmö, KBBiljetter

Som en av de senaste årens största sensationer inom melodiös (hård)rock, behöver The Night Flight Orchestra knappast inte längre någon närmare presentation. Bandets dansanta starkt 80-tals-inspirerade rock har verkligen snurrat hemma i stugorna och fortsätter att förvärva nya fans.

Tidigare brukade orkestern marknadsföras som ett projekt med medlemmar från Soilwork och Arch Enemy och visst, det stämde ju. Numera står dock orkestern väldigt stadigt på egna ben. Sedan starten 2007 har de hunnit med att skicka ut sex fullängdare. Senaste given, ”Aeromantic II”, som är uppföljaren till 2020s ”Aeromantic”, visar ännu en gång att bandet är nutidens främsta fanbärare av glittrande progressiv AOR-doftande klassisk rock.

The Night Flight Orchestra har turnerat hyfsat flitigt med tanke på medlemmarnas andra åtaganden men Sverige har inte direkt varit bortskämda med spelningar. Nu är det dock åter dags igen. Låt våren komma!