Punkfestivalen Punk In Drublic kommer till Sverige i sommar för exklusivt stopp i Malmö

FESTIVALEN FLYTTAS TILL SOMMAREN 2022. MER INFO HÄR

Skapat av NOFX’s frontman Fat Mikes sinne och lever ger sig musik- och ölfestivalkonceptet Punk In Drublic ut i Europa i sommar! Den 7 juni gör de årets enda Sverige-upplaga på Mölleplatsen i Malmö. På scen ser vi NOFX, Pennywise, Circle Jerks, Face to Face tillsammans med två hittills osläppta namn!

Ett begränsat antal Early Bird-biljetter släpps på måndag den 27 januari klockan 10.00 via Kulturbolaget.se.

California-punkarna NOFX behöver knappast någon introduktion. Efter starten 1982 har de kommit att bli en av scenens mest framstående och betydelsefulla band. 1994 kom den ikoniska plattan ”Punk in Drublic”, ett av många släpp i en gedigen katalog proppfull med allsång-vänliga punkklassiker. På med mosh-skorna, i sommar bjuder Fat Mike, El Hefe, Eric Melvin och Erik Sandin på röjkalas!

Pennywise grundades 1988 och har sedan debuten släppt 12 fullängdare och turnerat flitigt, något som de inte verkar sluta med det närmsta taget. Bandet har säkrat en självklar plats i skatepunkens historia!

Klassisk hardcore-punk när den är som bäst! Circle Jerks lyckades på bara några år få titeln som ett av de mest inflytelserika hardcore-banden från sin tid och inspirerat giganter som Anti-Flag, Dropkick Murphys och The Offspring. Deras debutalbum ”Group Sex” betraktas än idag som en odödlig klassiker!

Face to Face hade en stor roll i 90-talets punkrock-våg och bidrog till att föra punkrocken till den stora massan. Bandet gjorde ett uppbrott 2004, men har sedan återföreningen 2008 levererat ny musik och ständigt energifyllda live-framträdanden.