Stjärnskottet från Örebro – Saliboy till Göteborg och Malmö i vinter

Med en glasklar röst som berör och en musikalisk bakgrund influerad av albansk folkmusik, har den för endast ett år sedan okända 17 åringen från Örebro passerat 20 miljoner streams och skaffat sig över 200 000 månadslyssnare på Spotify. I vinter ger han sig ut på vägarna för spelningar i Göteborg och Malmö! I Malmö ser vi dessutom Helsingborgaren Suzi P som support!

Biljetter släpps i detta nu!

Datum:
24/1 – Göteborg, Fängelset
25/1 – Malmö, KB – Support: Suzi P

SALIBOY
Med en följarskara som för bara några månader sedan bestod av ett par tusen följare har Saliboy nu etablerat sig som en av de snabbast växande RnB/rap-artisterna på den svenska hiphopscenen med över 80 000 följare sammantaget i samtliga sociala medier. Hans öra för musikproduktion och skapande ledde honom fram till ett samarbete med GWG-kollektivet, som resulterat i en rad lyckade singelsläpp och nyligen färdigställandet av Saliboys första album. Debutalbumet Där Allting Lyser släpptes den 14 juni och gick första dagen in på flera av de största Spotify-listorna i Sverige och nådde makalösa 196 000 streams redan första dagen. Det faktum att Saliboy allt mer har blivit ett framgångsfenomen befäste sig live under de tidiga vårspelningar som han avverkat i Falköping, Göteborg, Malmö, Sundsvall med ett publikrekord på över 1000 personer i på hemmaplan i Örebro.

SUZI P
Blott 16 år har Suzi Pancenkov från Helsingborg gjort sig ett namn och fått engagerade fans via Instagram och Youtube där hon gjort virala tolkningar och mashups på Sveriges bästa hiphoplåtar. Hon släppte nyligen debutsingeln ”Shunon” som snart har en miljon lyssningar på Spotify och Youtube. ‪Den 3 maj följde hon upp med singeln ‬”‪Flax‬”‪, skriven av Suzi och producerad av Can ”Stress” Canatan. Likt debuten är det en rytmisk hiphop/poplåt med latinoinfluenser.‬