Samantha Fish till Göteborg i vår

OBS! KONSERTEN ÄR INSTÄLLD!

När Kansas City-födda Samantha Fish debuterade år 2009 var det med en egenproducerad och inspelad skiva. Mycket har hänt sedan dess, och det är inte för intet som Samantha Fish nu beskrivs som en av den moderna bluesgenrens mest lovande stjärnor. Med en handfull släppta plattor och purfärska skivan ”Kill or be kind” i bagaget är det dags för en turné som tar henne till Sverige och Göteborg den 20 mars!

Biljetter släpps i detta nu!

Det tog inte lång tid från det att Fish släppte sin inofficiella debut till dess att hon blev ett välkänt namn inom roots- och blueskretsar. Efter att ha turnerat tillsammans med Cassie Taylor och Dani Wilde under parollen ”Girls with Guitars” blev hon kontrakterad till skivbolaget Ruf och släppte 2011 sin label-debut ”Runaway”. Året efter vann hon, tack vare den skivan, pris som ”Best new artist” på amerikanska Blues Music Award.

Sedan dess har Fish fortsatt att få välförtjänt uppmärksamhet för hennes kraftfulla och karismatiska liveframträdanden, liksom för hennes unika förmåga att tänja bluesgenrens alla gränser. Samantha Fish är en bluessångerska och gitarrist av världsklass, med en alldeles särskild förmåga för att skapa låtar med lika mycket känsla som attityd. Nysläppta skivan ”Kill or be kind”, mixad och producerad av Grammyvinnarna Steve Reynolds och Scott Billington, är en storslagen sådan som garanterat kommer att placera Samantha Fish i det absoluta toppskiktet av moderna amerikanska bluesstjärnor.