Hyllade indieduon Highasakite återvänder till Göteborg

OBS! INSTÄLLT!
Spelningen flyttades fram till den 22 september tidigare, men är nu inställd.

Norska indiepoparna Highasakite återvänder till Göteborg för en konsert den 22 september på Pustervik! Duon är högaktuell med purfärska singeln “Can I Be Forgiven”, vilken är första smakprovet på kommande albumet “The Bare Romantic”, som släpps i två delar varav ‘Part 1’ kommer redan 18 oktober.

Biljetter släpps i detta nu!

Highasakite har länge varit en av Norges främsta indieinstitutioner och gruppen står bakom en diger lista av släpp med kvalitativ indierock. Genombrottsalbumet ”Silent Treatment” (2014) – slog rekord i längsta tid på albumtopplistan i Norge, med över makalösa två år (!) på Topp 40-listan. Senaste plattan “Uranium Heart” följdes av turné som i våras tog dem till Göteborg där ett smockat Pustervik fick uppleva en fullkomligt magisk konsert.

Nu är Highasakite tillbaka med ny musik. Ett nytt album ska snart se dagens ljus och vi förväntar oss inget annat än ytterligare stordåd. Gruppen har blivit känd för sina extraordinära liveshower, och med sitt nya material siktar de på att behålla sin position som en av Skandinaviens mest spännande musikexporter just nu.

Information om flytten:
På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset har det bestämts att flytta fram vårens spelning med Highasakite till i höst. Konserten på Pustervik i Göteborg den 22 april kommer nu att äga rum den 22 september.