På fredag 23/11 kör vi Black Friday!

Då var det dags igen! Nu på fredag 23 november är det Black Friday och vi på KB firar detta genom att under 24 timmar erbjuda grymma deals på ett stort antal konsertbiljetter!

Precis som tidigare år är antalet rabatterade biljetter som släpps till respektive evenemang begränsat och samtliga av dessa erbjudanden kommer att vara unika för vår BLACK FRIDAY-rea. Principen är ”först till kvarn”, så det gäller att vara snabb när vi släpper biljetterna!

Som prenumerant av vårt nyhetsbrev får du tillgång till rea-priserna redan på torsdagseftermiddagen. Så om du vill vara säker på att inte missa dealen för din favoritkonsert gör du bäst i att prenumerera innan kl 16 på torsdag.

Genom att gå med i vårt Facebook-event får du dessutom tjuvkika på vilka konserter som kommer ingå i rean. Där får du även reda på om vi släpper upp nya biljetter under dagen!

Kampanjen går live den 23 november 00:00 och varar till 23:59, så sjukskriv dig från jobbet, värm upp mushanden ordentligt och förbered dig på att fynda loss!