Chicago-rapparen Mick Jenkins till Stockholm i vår

Chicago-rapparen Mick Jenkins som nyligen släppt det kritikerrosade albumet “Pieces Of A Man” kommer äntligen tillbaka till Sverige och Debaser Strand i Stockholm den 5 Mars! Biljetter finns ute till försäljning nu!

Mick Jenkins har sin bas i Chicago och är en del av hiphop-kollektivet Free Nation. Han har släppt ett gäng uppskattade mixtapes som ”Trees & Truths” och inte minst kritikerhyllade ”The Water[s]” som 2014 gav Jenkins nationell uppmärksamhet och bland annat fick Timbaland att hylla hans musikaliska talang och skarpa texter. 2015 följde han upp med EP:n ”Wave[s]” vars budskap om vikten av sanning och kärlek i sitt liv inte bara lyste igenom starkt utan även hyllades av fansen och gjorde hans profil på den oberoende hiphopscenen starkare än någonsin.

Under 2014 turnerade Jenkins med Method Man, Redman, B-Real och Berner och under 2015 gjorde han en turné med en majoritet av slutsålda spelningar tillsammans med Kirk Knight från Pro Era samt turnerade tillsammans med Joey Bada$$ på hans Phase 1 World Domination Tour.

Under hösten 2015 åkte han på sin första skandinavienturné med flera rosade klubbgig. Nu återvänder han med en ännu en rad spelningar i Skandinavien och till hösten släpper han sitt efterlängtade debutalbum ”THC (The Healing Component)” som lik som ”Wave[s]” lägger vikten på ett liv fyllt av kärlek och sanning.

november 20, 2018