Timo Räisänen besöker Malmö och Göteborg med ny musik i bagaget

Efter succén “Timo sjunger Ted” är nu Timo Räisänen tillbaka med ny musik under egen flagg. I höst väntar både ett nytt album och turné med stopp i både Malmö och Göteborg. Missa inte när han med band gör konsert på KB den 21 oktober och Pustervik den 25 oktober! Biljetterna till båda spelningarna släpps i detta nu.

Bakom sig har han 7 soloalbum med hitsinglar som ”Fear No Darkness Promised Child”, ”Outcast”, ”Sweet Marie” samt framgångsrika covers som ”Creep”, ”About You Now” och ”Lyckliga Gatan”.

För tio år sedan tog Timo Räisänen hem P3 Guld’s Guldmicken och hans stjärna som liveartist bara fortsätter att lysa. En sann entertainer, en komiker som lockar till skratt, och hinderslöst för publiken rakt in i det sällsamma allvaret. Efter 60 spelningar med “Timo sjunger Ted” under 2016 skallar nu ropen: När ska Timo sjunga Timo igen?

Under våren/sommaren 2017 har han släppt två singlar; ”Hemliga polisen” och ”Kampen och Härligheten”, och den 8 september kommer nya albumet som följs upp av höstturné!

Datum:
21/10 – Malmö, KBBiljetter
25/10 – Göteborg, PustervikBiljetter