Supergruppen The Night Flight Orchestra till Göteborg

Med en färsk skiva i bagaget är det dags för The Night Flight Orchestra att besöka Göteborg i höst. Den 21 oktober intar de scenen på Sticky Fingers – missa inte! Biljetterna finns ute till försäljning nu.

Med tre album in i karriären surras det som aldrig förr om The Night Flight Orchestra. Senaste plattan, “Amber Galactic”, hyllas unisont världen över. Med all rätta, för här har orkestern träffat mitt i prick med sin AOR-doftande klassiska rock. Tänk det perfekta soundtracket till valfri 80-tals rulle. Att det sedan är ett band som består av folk från bl.a. Soilwork och Arch Enemy gör ju det hela ännu lite mer spännande. Det handlar ju inte om några nybörjare direkt, och det hörs.

Vi har direkt inte skämts bort med spelningar på hemmaplan, mycket beroende på medlemmarnas andra åtaganden. Men nu är det således dags! Har du någon form av god smak så är detta ett obligatoriskt besök.

Bandet meddelar:
”We are extremely excited to go out on our first real tour with The Night Flight Orchestra. The response has been massive and by public demand and with our throbbing classic rock hearts, we’ll give you a real rock show, the way it was meant to be. Buckle up, we’re taking off!”