Nu är det åter dags att fira jul med Franska Trion!

Med förra årets brak-succé på Pustervik i backspegeln är det med glädje vi kan meddela att Franska Trion kommer tillbaka och ser till att julen börjar på riktigt! Utöver ett återbesök på Pustervik i Göteborg den 16 december besöker bandet i år även Victoriateatern i Malmö den 6 december och Kägelbanan i Stockholm den 9 december.

Biljetter till konserterna i Stockholm och Göteborg släpps på onsdag den 6 september kl 10.00. Biljetter till konserten i Malmö finns redan ute till försäljning.

Franska trions musik är svår att beskriva men lätt att älska. Kanske är det någon slags rock. Eller blues, eller jazz. Den passar inte in någonstans men ändå överallt. Texterna är ett kapitel för sig, banala och mångfacetterade, lustiga och hemska, sorgliga och hoppfulla. Levererat av frontfiguren Matti Ollikainens passionerade, desperata och fullständigt oförställda röst. Tillsammans med vapendragarna Thommy Larsson (trummor) och Viktor Turegård (bas) är det en konstellation som fullständigt exploderar live.

I slutet av september släpps trions åttonde album “Los Angeles” och vi ser fram mot att höra det nya materialet. Såklart blir det också en och annan sång från bandets klassiska julskiva ”Våra mest älskade julsånger”. Förutom detta så kommer tomten på besök och delar ut julklappar. Support meddelas senare. Inte annat än att man längtar till juletid!

Datum:
6/12 – Malmö, VictoriateaternBiljetter
9/12 – Stockholm, KägelbananBiljetter
16/12 – Göteborg, PustervikBiljetter