Amerikanska rapparen Hopsin klar för spelning på KB i vår

Efter en utsåld succéspelning på Debaser i februari är det nu klart att Hopsin återvänder till Sverige i början av 2018. Den 24 mars kommer fansen att kunna höra rapparen med de vita linserna spotta sina skoningslösa bars på KB i Malmö! Biljetterna släpps på fredag den 8 december klockan 10:00.

Sen han 2007 signades till Ruthless Records har den extremt talangfulle undergroundrapparen Hopsin – aka Marcus Jamal Hopson – varit konstant aktuell. Egna släpp, suveräna gästinhopp som på Tech N9nes ”Am I A Psycho?”, kontroverser, skivbolagsbyten och inte minst den långa singelsviten ”Ill Mind of Hopsin”, där han levererat sylvassa samtidsanalyser.

2015 släppte Hopsin det helgjutna albumet ”Pound Syndrome”. Skivan nådde ända upp till 17:e plats på den amerikanska albumlistan och blev Hopsins mest framgångsrika släpp – hittills. Efter att under 2016-2017 släppt nya låtar i ett rasande tempo är den frispråkige rapparen nu aktuell med sitt femte album ”No Shame”. Med det i ryggen kommer han till Malmö i mars.