The Resistance och Grieved supportar Hatebreed i Göteborg och Malmö

I april återvänder Hatebreed till Sverige för ett par klubbspelningar på KB i Malmö och Brewhouse i Göteborg. Nu är det klart att bandet får sällskap av The Resistance och Grieved på båda spelningarna!

The Resistance är Jesper Strömblad (ex-In Flames), Marco Aro (The Haunted), Chris Barkensjö (ex-Kaamos) och Glenn Ljungström (ex-In Flames). När de alla bestämde sig för att ”bli med band” igen kunde de äntligen göra exakt den typen av musik de ville göra: rå och kompromisslös oldschool dödsmetal. Förra året släpptes EP:n ”Rise from Treason” såväl som debut-plattan ”Scars”. Live är The Resistance en ångvält och i väntan på nytt material ser vi dom live när dom supportar för Hatebreed i Malmö och Göteborg.

Grieved är ett ungt band med medlemmar från både Sverige och England. På kort tid har bandet hunnit med mycket. Parallellt med ivrigt turnerande i Europa så jobbar bandet på en fullängdare. Givetvis full av den mörka hardcore med mycket groove som gjort bandet till ett av de mest intressanta nykomlingarna på länge. Se till att ta chansen att spana in dom när de agerar openers för Hatebreed!

Datumen:
13/4 – Brewhouse, Göteborg
14/4 – KB, Malmö