Marcus & Martinus

  • receipt 545 kr
  • schedule
  • music_note
  • face Fri ålder
OBS! Nytt spelställe - köpta biljetter gäller!

Efter sitt framträdande på Eurovision Song Contest 2024 återvänder Marcus & Martinus till Malmö på sin Europaturné för en sommarkonsert i Slagthusets Saluhall fredag den 2 augusti!

Den 11 maj kommer Marcus & Martinus att stå på scenen på Malmö Arena och representera Sverige i ”Eurovision Song Contest 2024” med hitsingeln ”Unforgettable”. Marcus & Martinus vann den svenska Melodifestivalen med bred marginal och låten gick direkt upp på topplistorna i samtliga nordiska länderna. ”Unforgettable” skrev de tillsammans med hitmakarna Jimmy ”Joker” Thörnfeldt, Joy Deb och Linnea Deb och kommer att finnas med på det kommande albumet.

Duon kommer att spela på utvalda ställen i Europa och Norden som en del av We Are Not The Same Tour – part 2 och ser otroligt mycket fram emot att träffa sina fans i Malmö i sommar för en fulländad konsertupplevelse!

INFORMATION OM LOKALÄNDRING
I samråd med artisten har vi bestämt att flytta konserten från Tallriken till Slagthuset i Malmö eftersom vi båda känner att detta kommer ge de bästa förutsättningarna för att skapa den bästa liveupplevelsen för fansen.

Biljetter köpta till Tallriken är fortfarande giltiga och behöver inte bytas. Samma datum och tider gäller. På Slagthuset är det fortfarande ståplats som gäller och det kommer finnas plats till alla biljettköpare. Berörda kunder kontaktades via mail den 14 juni.

ENTRÉ
Ingång till Saluhallen sker från Carlsgatan 12E.

MAT & DRYCK
Detta är en alkoholfri konsert. På plats kommer det säljas läsk samt snacks såsom chips, popcorn, etc.

SLAGTHUSETS VÄSKPOLICY
• Ryggsäckar, tygväskor, gymbags och andra större väskor får INTE medtas in i Slagthuset. Slagthuset erbjuder ingen förvaring av medhavd väska och hänvisar istället till effektförvaringen på Malmö Centralstation.
• Mindre handväskor är tillåtna (max 25×20 cm). Observera att din medhavda väska kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Undantag görs för personer som av medicinska skäl har behov av att ha med en väska in samt för barns skötväska. Observera att även denna kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

HÅLLTIDER
18:00 – Insläpp
19:30 – På scen
Föreställningens längd: ca 60 minuter

SKYDDA ÖRONEN MED ÖRONPROPPAR
Ljudnivån är anpassad för de olika målgrupperna och följer de riktlinjer och rekommendationer som råder. Men alla konsertbesökare uppmuntras bära öronproppar, det är alltid bra att skydda öronen. Öronproppar finns att köpa på plats.

FOTOGRAFERING
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.

BILJETTER/BILJETTKASSA
Biljetterna skickas till din mejl samma dag som de köps.

För att du och ditt sällskap snabbt och smidigt ska kunna skanna era biljetter vid entrén uppmanar vi dig att ha din PDF-version av dina e-Biljetter redo. Du behöver inte printa dina fysiska biljetter utan det räcker med att visa upp din biljett på mobilen.

Observera att det inte räcker med bokningsbekräftelse, du måste ha med dig själva biljetten, som innehåller en streckkod. Om du inte kan hitta biljetterna; ta i god tid kontakt med United Tickets kundservice. Det kommer inte finnas någon biljettkassa på plats.

RULLSTOLSBILJETTER
En ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten (Gäller endast på handikappsektionen). Plats avsedd för rullstolar kommer att finnas för de som köpt hcp-biljett. Ledsagarintyg kan komma att kontrolleras.