Johnossi

+ Boy Destroy, Nordmark

Datum har passerat
OBS! Konserten framflyttad pga sjukdom. Nytt datum är den 26 april 2023!

Ett av Sveriges bästa liveband och tillika Så Mycket Bättre-aktuella Johnossi dra ut på stor Sverigeturné med stopp på KB i Malmö den 26 april! Som support ser vi Boy Destroy! Den hyllade Grammis- och P3 Guld vinnande rockduon släppte tidigare i år sitt sjunde album ”Mad Gone Wild” och spelade på både svenska festivaler, Kalas-turnén samt en lång Europaturné i somras. Detta är dock den första svenska klubbturnén sedan senaste albumet släpptes. Som förband tar de med sig nya artisten Boy Destroy samt Nordmark.

Sångaren John Engelbert gjorde nyligen sin entré i TV4 programmet Så Mycket Bättre och tog både de andra medverkande artisterna och TV-publiken med storm. Johnossis första tolkning ”Anxious Angel” (original av Maja Francis) gick direkt in på Spotify Topp 50 listans 3:e plats och hyllades av recensenterna. Det kommer ytterligare flera nya tolkningar från Johnossi parallellt som Darin är på väg att få en hit med sin Så Mycket Bättre tolkning av Johnossis stora låt ”What’s The Point”.

Johnossi gjorde sin första turné som förband till Soundtrack of Our Lives redan 2004 och har sen dess tagit sin enorma scenenergi och högoktaniga liveshow världen runt. Nu ser de fram emot att få möta sin stora svenska publik igen:

”Vi trivs som allra bäst på scen och att ge allt vi har för vår publik. Längtar efter att återigen vända upp och ner på dygnet i ett par månader… Som förband tar vi denna gång med oss vår polare Boy Destroy.”

Boy Destroy
Göteborgaren Boy Destroy debuterade våren 2021 med sin internationellt hyllade ”Warpaint EP”. Han är en modern artist som flyter ganska fritt mellan genrer som alt-rock, punk pop och en del hiphop. Alldeles nyligen släpptes nya singel ”Left Handed”.

Nordmark
Vi må främst känna honom som trummis med Fireside, Kriget, Breach och Christian Kjellvander, för att bara nämna några, eller som mannen bakom en mängd djupgående intervjuer i Nordmark Pod. Men utöver allt annat bedriver Per Nordmark även en musikalisk solokarriär som smygstartade med den personliga femspårs-EP:n ”Quiet Room” 2020 och som växlat upp med albumen ”Bury Them All” 2021 samt ”The Building” från i år.

Information om flytt:
Tyvärr har delar av Johnossi och turnésällskapet drabbats av sjukdom och vi måste därför flytta fram konserten i Malmö till nytt datum. Konserten på KB den 17 mars kommer nu att äga rum den 26 april 2023.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte längre har möjlighet att gå, kontakta Eventims kundservice på kundservice@eventim.se för att begära återköp, dock senast den 31 mars 2023. Efter detta datum återköps inga biljetter. Vid återköp återbetalas biljettpriset exklusive serviceavgiften.