The Night Flight Orchestra

+ VA Rocks

  • receipt 350 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år
OBS! Detta evenemang kräver giltigt vaccinationsbevis samt legitimation. Läs mer här.

Våren 2022 landar The Night Flight Orchestra på Pustervik i Göteborg med bagaget fullt av sin ösiga progressiva glamdiscorock! Som special guests denna kväll ser vi VA Rocks!

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA
Som en av de senaste årens största sensationer inom melodiös (hård)rock, behöver The Night Flight Orchestra knappast inte längre någon närmare presentation. Bandets dansanta starkt 80-tals-inspirerade rock har verkligen snurrat hemma i stugorna och fortsätter att förvärva nya fans.

Tidigare brukade orkestern marknadsföras som ett projekt med medlemmar från Soilwork och Arch Enemy och visst, det stämde ju. Numera står dock orkestern väldigt stadigt på egna ben. Sedan starten 2007 har de hunnit med att skicka ut sex fullängdare. Senaste given, ”Aeromantic II”, som är uppföljaren till 2020s ”Aeromantic”, visar ännu en gång att bandet är nutidens främsta fanbärare av glittrande progressiv AOR-doftande klassisk rock.

The Night Flight Orchestra har turnerat hyfsat flitigt med tanke på medlemmarnas andra åtaganden men Sverige har inte direkt varit bortskämda med spelningar. Nu är det dock åter dags igen. Låt våren komma!

SPECIAL GUESTS: VA ROCKS
Det är svårt att motstå VA ROCKS smittsamma flört med såväl Runaways och Kiss som Ramones. Det har varit blod, svett och rep sedan 2006 då tre 12-åringar bildade bandet ihop. Senaste skivan heter “I love Va Rocks” och tog bandet ut i Europa och fick upphöjande recensioner. 2022 står inspelning och gig på agendan, givetvis besöks Sweden Rock Festival i juni. Ni vill inte missa Malmös rock queens nummer 1!