Miriam Bryant

  • receipt 590 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 13 år
OBS! Detta evenemang kräver giltigt vaccinationsbevis samt legitimation. Läs mer här.

Med sin förmåga att sammanföra både förtvivlan och glädje med ett mångsidigt musikaliskt uttryck har Miriam Bryant kommit att bli en av landets mest uppskattade artister. Nio år efter debuten är hon högaktuell med sin första platta på svenska; ”PS jag hatar dig”. Med ny musik i bagaget inleder Miriam Bryant det nya året med en omfattande turné i Skandinavien och stopp på Malmö Live den 24 april!

Surret kring Miriam Bryant började redan 2012, när debutsingeln ”Finders Keepers” blev en omedelbar radiofavorit. Fler triumfer med R&B-präglade pophits som ”Raised In Rain” (även titeln på debutalbumet) och ”Push Play” förstärkte känslan av att vi hade med en speciell sorts talang att göra. Miriam avancerade från snackis till sensation 2015 i och med hennes medverkan i TV4-programmet ”Så Mycket Bättre”. Samma år utnämndes Miriam till ”Årets göteborgare”. I början av 2016 låg hon etta, tvåa och trea på Svensktoppen, en bedrift ingen artist klarat tidigare. Lägg till två Rockbjörnen-vinster, gästframträdande på Håkans Hellströms utsålda Ullevi-konsert, P3 Guld-vinst och ett hyllat Sommar-program i P1 så blir det solklart att Miriam Bryant är en av landets absolut främsta.

Efter en längtan att spela live inför en publik beger hon sig äntligen ut på vägarna igen tillsammans med sitt band. Missa inte när ”PS jag hatar dig”-turnén gör stopp på Malmö Live i vår!

Information om flytten:
På grund av nya restriktioner och med hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram Miriam Bryants turné till senare i vår. Spelningen på Malmö Live kommer nu att äga rum den 24 april 2022.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte längre har möjlighet att gå, kontakta Eventims kundservice på kundservice@eventim.se för att begära återköp, dock senast den 4 februari 2022. Efter detta datum återköps inga biljetter – oavsett anledning. Vid återköp återbetalas biljettpriset exklusive serviceavgiften.