Betnér Stanley Nyblom

Datum har passerat

Äntligen dags för standup igen! Tre av Sveriges mest älskade och hårdast arbetande komiker gör äntligen en gemensam turné sommaren 2021 med nedslag på Pildammsteatern i Malmö den 20 augusti!

PRAKTISK INFORMATION
Pildammsteatern är en amfiteater utomhus i vackra Pildammsparken. Biljetterna säljes som onumrerade men med bestämd sektion.

På Pildammteatern finns det 4 sektioner. A, B, C och D.
A = Sidosektion
B = Mittsektion
C = Mittsektion
D = Sidosektion
Rullstolsbiljett, framför D = Sidosektion. Köps via Eventims kundservice 0771-130 150

Mat och alkohol är inte tillåtet att ta med, PET-flaska med vatten/läsk är ok. Försäljning av mat, dryck (öl, cider, vin, cava, alkoholfri öl, kaffe, läsk och vatten) finns på området. På menyn finns det bacon & cheeseburgare, kycklingburgare, haloumiburgare, Pease vegansk burgare samt haloumisallad (kan fås vegansk) eller kycklingsallad. Samtliga rätter kostar 110 kr och går att få glutenfritt. Innan klockan 18:00 är det är halva priset på mat!

På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, sittpallar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs. Arrangör eller arena ansvarar inte för saker lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen effektförvaring på arenan.

Systemkameror, filmkameror och ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på området. Mobil- och mindre kompaktkameror är tillåtna.

På grund av ljudvolymen följer arrangören följer Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen är även barnvagnar inte tillåtna.

Det finns ingen möjlighet för uthämtning av biljetter på plats.

Ta väl hand om Pildammsteatern som är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!

OM KOMIKERNA
Magnus Betnér, Carl Stanley och Henrik Nyblom har synts i TV-program som Parlamentet och Släng Dig i Brunnen men framförallt är de stammisar på landets standupklubbar och alla tre producerar ständigt nytt material. Ni kan ju tänka er själva hur mycket uppdämd energi det finns i det här gänget efter ett drygt år där möjligheterna att göra det de älskar varit ytterst begränsat.

“Det ska bli fantastiskt att få åka ut och möta publiken på riktigt igen efter snart ett halvår helt borta från scenen” säger åldermannen i gänget Magnus Betnér.

”Äntligen! Jag har väntat och längtat!” säger Carl Stanley.

”Hade jag inte stått på scenen undertiden så hade jag kommit och kollat!” säger Henrik Nyblom.