The Psychedelic Furs

Försäljning pausad
  • receipt 380 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år

The Psychedelic Furs är tillbaka med deras första studioplatta på nästan 30 år! Med den i bagaget blir det Malmöbesök och spelning på KB den 22 april 2021!

I början av 80-talet kom den brittiska new wave-gruppens självbetitlade debutalbum, men det var med uppföljaren ”Talk Talk Talk” som de fick sitt genombrott. Ledda av frontmannen och låtskrivaren Richard Butler, vann The Psychedelic Furs både fans och kritikers hjärtan, genom att kombinera poetiska texter, innovativa rytmer och melodier drivna av en aggressiv och punkig desperation. Bandet fick stora hits med ”Love My Way”, ”Pretty In Pink”, ”Heaven”, ”The Ghost In You” och ”Heartbreak Beat”.

Gruppen splittrades 10 år efter starten, och Butler bildade då tillsammans med brorsan bandet Love Spit Love, ett projekt som varade fram till det att The Psychedelic Furs återförenades i början av 2000-talet. Turnerandet har fortsatt, men inget nytt material har spelats in förrän nu.

Information om flytten:
På grund av rådande omständigheter med anledning av covid-19-pandemin är konserten med The Psychedelic Furs som skulle ha ägt rum den 20 maj 2020 framflyttat till den 22 april 2021. Håll i din biljett! Den gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas.

Eventim fanSALE
Eventim har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på fanSALEs hemsida för mer information!