Steve ‘n’ Seagulls

  • receipt 270 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år
Kapaciteten är för nuvarande begränsad till 500 personer. Vi släpper upp fler biljetter senare om möjligheten finns.

Det finska Youtube-fenomenet Steve ‘n’ Seagulls har börjat bli ett begrepp i Sverige efter flitigt spelande på både stora och små ställen. Från större scener inför 15 000 personer på Sweden Rock till mindre gemytliga bakgårdar har de alltid levererat fartfyllda spelningar. I höst är bandet tillbaka i Sverige och den 15 september intar de scenen på Pustervik i Göteborg!

Bandet slog igenom 2014 när de började ladda upp bluegrass-covers av kända hårdrockslåtar på Youtube, inte minst deras version av AC/DC’s klassiker ”Thunderstruck” som i nuläget har visats över 90 miljoner (!) gånger. Med en katalog av covers av bl.a. AC/DC, Metallica, Guns ‘n’ Roses, Iron Maiden, Dio, The Offspring, KISS, och Led Zeppelin kan vi se fram emot en kväll fylld med en massa rockhits framförda i en liten udda tappning!

Information om flytten:
På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset har det bestämts att flytta fram Steve ‘n’ Seagulls kommande Sverigeturné till hösten. Konserten på Pustervik kommer nu att äga rum den 15 september.

Håll i din biljett! Den gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas.

Om du vill stödja KB Wests verksamhet i dessa hårda tider behåll gärna din biljett även om du inte kan gå det nya datumet. Alla små insatser underlättar trycket på vår nu ansträngda ekonomiska situation. Tack!