Slowgold

Datum har passerat

Med senaste plattan ”Aska” i bagaget kommer hyllade Slowgold till Malmö för en spelning på KB den 23 oktober 2021!

Slowgolds känsloladdade hybrid av tidlös och drömsk rock, Neil Young-mangel och nervig postpunk är helt egen i sitt slag, förstärkt av att Amanda Werne inte bara förfogar över osedvanligt förhäxande röstresurser utan också är en exceptionell gitarrist.

Undan för undan vinner Slowgold nya fans. Publiken har på egen hand letat sig fram till bandets musik, i takt med att ryktet om deras kvaliteter har spridits från mun till mun. Albumet ”Mörkare” från 2018 vann en Grammis och på ”Aska” tänjer de, med hjälp av producenten Mattias Glavå, på gränserna för sin musik och stakar ut en ny riktning framåt.

Bra att veta inför besöket:
Vi fortsätter följa de regler och direktiv kring smittspridning som regeringen och folkhälsomyndigheten presenterar. Inga vaccinbevis eller covid-test kommer efterfrågas för att få inträde till våra evenemang. Vi hänvisar däremot till den rådande rekommendationen att du som inte ännu vaccinerat dig ska fortsätta undvika folksamlingar, inklusive nattklubbs- och konsertsammanhang. Känner du av symtom för någon form av sjukdom är det fortfarande viktigt att stanna hemma även om du är vaccinerad. Och glöm inte att tvätta/desinficera händerna!

Information om flytten:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram spelningen med Slowgold ytterligare en gång. Konserten på KB i Malmö kommer nu att äga rum den 23 oktober 2021.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter till den 13 mars och 19 september 2020 samt den 1 april 2021 gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta Eventims kundservice för återköp, dock senast den 26 mars 2021. Efter detta datum återköps inga biljetter.

Om du vill stödja KB:s verksamhet i dessa hårda tider behåll gärna din biljett även om du inte kan gå det nya datumet. Alla små insatser underlättar trycket på vår nu ansträngda ekonomiska situation. Tack!

Eventim fanSALE
Eventim har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på fanSALEs hemsida för mer information!