Punk In Drublic

  • receipt 595 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 13 år

Skapat av NOFX:s frontman Fat Mikes sinne och lever ger sig musik- och ölfestivalkonceptet Punk In Drublic ut i Europa! Den 11 juni 2022 gör de årets enda Sverige-upplaga på Mölleplatsen i Malmö. På scen ser vi NOFX, Me First and the Gimme Gimmes, Face to Face, Talco, The Bombpops, Days N’ Daze och ett par akter till!

NOFX
California-punkarna NOFX behöver knappast någon introduktion. Efter starten 1982 har de kommit att bli en av scenens mest framstående och betydelsefulla band. 1994 kom den ikoniska plattan ”Punk in Drublic”, ett av många släpp i en gedigen katalog proppfull med allsång-vänliga punkklassiker. På med mosh-skorna, i sommar bjuder Fat Mike, El Hefe, Eric Melvin och Erik Sandin på röjkalas!

Hemsida | Facebook | Spotify

ME FIRST AND THE GIMME GIMMES
Me First and the Gimme Gimmes är världens diskuterbart bästa coverband! Efter 7 studioalbum, en liveplatta, och alltför många singlar för att räkna, har de tacklat nästan alla genrer som finns. Motown, country, musikallåtar, japansk pop (på japanska!); dessa punkproffs har triumferat gång på gång som bara ”The Gimmes” kan. En omfångsrik katalog som inte lämnar någon oberörd!

Facebook | Spotify

FACE TO FACE
Face to Face hade en stor roll i 90-talets punkrock-våg och bidrog till att föra punkrocken till den stora massan. Bandet gjorde ett uppbrott 2004, men har sedan återföreningen 2008 levererat ny musik och ständigt energifyllda live-framträdanden.

Hemsida | Facebook | Spotify

TALCO
Talco levererar en svettig, vild, italiensk ska-punk-fest med sin politiska punk-rock full av brassattacker och kryddat med solida gitarriff. Musik är fortfarande det universella språket. Talco är det levande beviset för det påståendet!

Hemsida | Facebook | Spotify | YouTube

THE BOMBPOPS
Tjejfrontade The Bombpops från USA ger oss en skön melodisk punk med stora gitarrer, medryckande melodier och det karaktäristiska Southern California-soundet. Gillar du skatepunk blandat med poppunk, är detta bandet du ska se!

Hemsida | Facebook | Spotify

DAYS N’ DAZE
Houstonbaserade Days N’ Daze spelar en slags folkpunk som de valt att kalla ”H-Town Thrashgrass”. Bandet omfamnar allt som har med punken att göra och det blir garanterat en energisk show när de öppnar upp festivalen den 13 juni!

Hemsida | Facebook | Spotify

INFORMATION OM FLYTTEN OCH COVID-19:
Med anledning av det fortsatt osäkra läget som covid-19-pandemin orsakar, flyttades Punk In Drublic-festival i Malmö fram till lördag den 11 juni 2022. Observera att på grund av nya ljudrestriktioner är det inte längre möjligt att genomföra festivalen i Folkets Park, utan festivalen 2022 kommer äga rum på Mölleplatsen i Malmö.

Om du vill lämna tillbaka din biljett har du till och med den 21 december att begära återbetalning genom att kontakta Eventims kundservice. Efter detta datum återbetalas inga biljetter.

Observera också att flytten innebär att vi kommer behöva byta ut redan köpta biljetter. Processen för detta kommer att påbörjas efter den 21 december och förväntas att ta upp till två månader pga manuellt arbete. Om du väljer att behålla dina biljetter håll koll på din inkorg (och eventuellt skräpkorgen) under januari och februari 2022 för nya biljetter.

För allas trygghet följer vi utvecklingen av covid-19-pandemin och de åtgärder som föreskrivs av myndigheterna samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder som behöver vidtas. Genom att behålla din biljett samtycker du även till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att uppvisa bevis på vaccinationsstatus och/eller bära munskydd. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och vår hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.

Tack för ditt tålamod och förståelse i dessa ovissa tider.

Eventim fanSALE
Eventim har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på fanSALEs hemsida för mer information!