The Darkness

+ DZ Deathrays

Datum har passerat

The Darkness återvänder till Göteborg! Den 18 februari 2020 spelar de brittiska glamrockarna på Pustervik! Support denna härliga kväll blir australienska DZ Deathrays!

The Darkness fick sitt kommersiella genombrott med debutalbumet ”Permission to Land” och framförallt singlarna ”I Believe in a Thing Called Love” och ”Christmas Time (Don’t Let the Bells End)”. Nu är de aktuella med sin sjätte platta ”Easter Is Cancelled”, som släpps i oktober och följs av Europaturné som tar dem via Göteborg.

Vi lever i en mörk värld. När maktgalna clowner ingjuter misströstan över vår glob, hukar folket i fallfärdiga skjul. Barnen dansar inte och fåglarna är tysta. Hoppet är ute.

Var är hjältarna som världen behöver, hjältarna som världen förtjänar? Kasta er förtvivlan åt sidan, för det hela är på väg att vända! Vi är män i tighta dräkter, och vi är redo att kriga med varje vapen som våra förfäder har efterlämnat – gitarryxan, trumhammaren, den besmyckade blygdkapseln, och den rena och rättfärdiga ilskan.

Och vi kommer inte att ducka för pessimisterna, inte heller bli köpta eller bli munkavlade av den fromma nonchalansen som clownerna utsöndrar. Vi är The Darkness och vi kommer med ljus! Det här är första dagen i vår nya värld, ”Easter Is Cancelled”! Låt oss börja… död eller ära vänner, vilket ska det bli?