Mustasch

+ The Last Band & Transport League

Datum har passerat
OBS! Ny starttid! Första band på scen kl 19:30!

Med det tionde albumet i hand gör sig Mustasch redo för ännu en turné på hemmaplan. I vår återvänder våra svenska rockgiganter från den stundande Europaturnén för att möta sina svenska fans under Killing It For Life Tour. Torsdag den 30 januari får Göteborg sin beskärda del när bandet intar scenen på Trädgår’n tillsammans med The Last Band och Transport League som support!

Hårdrocksfavoriterna är tillbaka med sitt första album på eget skivbolag. Det är deras andra album som släpps på kort tid men denna gång har bandet haft möjlighet att enbart lyssna till sig själva när det kommer till albumets innehåll. Det resulterade i åtta låtar rakt från själ och hjärta. Mer Mustasch helt enkelt.

Med på albumet finns bland annat senaste singeln ”Before A Grave” som bär det tunga men livsviktiga budskapet om kampen mot självmord bland män. Låten stöttar kampanjen #whatiswrong som bandet startade i våras i samband med släppet av låten ”What Is Wrong”. Hittills har kampanjen samlat in hundratusentals kronor till stödorganisationen Mind.

The Last Band
The Last Band från Göteborg spelar sin egen mix av Hardcore och Metal som av otaliga kritiker fortfarande inte kan kategoriseras i någon specifik genre. Med två gedigna Europaturnéer i bagaget som support till Avatar, Fozzy och Hardcore Superstar har bandet svetsat ihop sin liveshow till en rejäl smäll på käften.

Transport League
Som opener ser vi tunga Transport League! Nya plattan ”A Million Volt Scream” släpptes i höstas via Mighty Music/SPV. Skivan fick feta recensioner i all hårdrockspress.