Molly Sandén

  • receipt 590 kr
  • schedule
  • music_note
  • face Fri ålder
Konserten som skulle ha ägt rum den 3 april flyttas till den 18 september.

Sveriges mest streamade kvinnliga artist. Hennes album har hyllats av både kritiker och fans. Efter två blixtsnabbt utsålda gig på Cirkus i Stockholm tar nu landets popdrottning sin personliga och intima föreställning ”Molly Sandén – Stark & Svag & Allting Däremellan” till konserthus runtom i landet. Den 18 och 19 september är det Malmös tur när Molly intar Malmö Live!

Tänker du på Molly Sandén tänker du säkert först och främst på rösten, som vid Lollapalooza-konserten i somras av Aftonbladet beskrevs i termer av ”fläckfri, tung av både styrka och smärta.” Att Molly utan problem grejar det pampiga och storslagna vet vi vid det är laget, samtidigt har idén om att få uppleva henne i ett mer sparsmakat sammanhang känts alltmer lockande. Nu blir det verklighet. Att döma av trycket efter biljetter till de två föreställningarna på Cirkus i december är det många som har längtat. Det mesta talar för att det blir likadant med den stundande turnén som når nitton svenska städer under mars och april.

”Det bästa kanske inte hänt än” heter en av hennes populäraste låtar tillika årets album. I fallet Molly Sandén kan det nog faktiskt vara så att det bästa inte har hänt än, för det som utspelar sig i konserthus och konserthallar till våren kan mycket väl visa sig bli höjdpunkten hittills för såväl henne som för fansen. ”Molly Sandén – Stark & Svag & Allting Däremellan” är en unik specialföreställning där sångerskan med avstamp i de senaste två skivorna till viss del omdefinierar sig själv. Publiken kan förvänta sig avskalade versioner av hits som ”Sand”, ”Rosa himmel” och ”Det bästa kanske inte hänt än”, allt med uppbackning från en ensemble bestående av David Larsson (vocoder, flygel, gitarr), Povel Olsson (slagverk) och Linnea Olsson (cello och bas).

Information om flytten:
På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset har det bestämts att flytta fram hela Molly Sandéns vårturné till hösten. Konserten som skulle ha ägt rum den 3 april flyttas till den 18 september.

Håll i din biljett! Den gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Observera att biljetter till den 3 april gäller endast för konserten den 18 september och kan inte användas eller bytas för annat datum.

Om du vill stödja KB:s verksamhet i dessa hårda tider behåll gärna din biljett även om du inte kan gå det nya datumet. Alla små insatser underlättar trycket på vår nu ansträngda ekonomiska situation. Tack!