Max Raabe & Palast Orchester

  • receipt Från 620 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 13 år

Hösten 2019 släppte Max Raabe tillsammans med Palast Orchester sitt nya MTV Unplugged-album och nu kommer de till Sverige! Den 13 juni 2021 återvänder gruppen till Göteborgs Konserthus!

Max Raabe och hans Palast Orchester framkallar leenden och glädje över hela världen med musik från 1920- och 30-talets Tyskland, blandat med musik från The Great American Songbook, egenskrivna låtar och humor. År 2020 avslutas turnéerna i England och Nordamerika med en tillställning i Carnegie Hall i New York innan Max Raabe & Palast Orchester återvänder till Skandinavien för femte gången, den här gången för att presentera sitt nya program ”Sweet and Lovely” i Danmark, Norge, Sverige och Finland.

Föreställningen kommer att dra nytta av den inverkan de har gjort på senaste tiden i Tyskland med Max Raabe & Palast Orchester MTV Unplugged, som presenterats på olika TV- och videokanaler. Där framför de låtar från deras repertoar med ett antal gäster, till exempel ”Mack The Knife” med den berömda skådespelaren Lars Eidinger eller ”Just A Gigolo” med det finska monstret Mr. Lordi!

Information om flytten:
Max Raabe & Palast Orchesters konsert på Konserthuset i Göteborg den 4 oktober har flyttats fram till 13 juni 2021. Vi följer noga utvecklingen och sett till rådande situation kommer konserten inte att kunna genomföras som planerat. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet och behöver inte bytas. För eventuella biljettfrågor är du välkommen att kontakta oss här.