Måns Zelmerlöw

+ Paul Rey

Datum har passerat

Måns Zelmerlöw är äntligen tillbaka live efter en tids paus med några exklusiva datum i samband med releasen av nya albumet ”TIME” i höst. Den 27 oktober besöker han Göteborg för en konsert på Trädgår’n tillsammans med stjärnskottet Paul Rey som support!

I våras bröt Måns Zelmerlöw tre års tystnad och släppte äntligen ny musik, första singeln kom redan i mars och var en duett med Dotter ”Walk with Me”, låten blev snabbt en radiohit och har över 6 miljoner streams på Spotify.

I maj släpptes de hela tre singlar inom loppet av två dagar ”Better Now”, ”Grow Up to Be You” och ”Fuego” som alla snabbt blev stora favoriter på radio och som fortfarande klättrar på listorna. Låtarna gav oss försmak på det kommande albumet ”TIME” som släpps 18 oktober och i samband med det ger sig Måns på Sverigeturné.

Måns är en av Sveriges största artister, med en vinst i Eurovision i bagaget. Något många artister endast kan drömma om. Låten ”Heroes”, som han vann Eurovision med, har idag streamats över 100 miljoner gånger på Spotify! Med sprillans ny musik har Måns etablerat sig som en av Europas största popstjärnor.

– Jag är så otroligt taggad på att komma tillbaka till Sverige och få spela på hemmaplan igen! Det är alltid bäst att spela hemma i Sverige och i höst kommer ni se något helt nytt, säger Måns.

PAUL REY
Trots Paul Reys unga ålder känns det som om artisten redan har levt flera gånger om, från uppväxten i Lund med soulmusik till att börja rappa under namnet P.J. Samarbeten med bland annat Snoop Dogg och Quincy Jones har lett artisten fram till det han verkligen vill göra, Paul Rey är en popartist! Med hans stora röst, texter om kärlek och relationer bjuder han på lättsam pop som är svår att sitta still till.

I våras släppte Paul Rey låten ”Good For Me” som premiärspelades på 10 000 meters höjd på ett plan på väg till Austins musikfestival SXSW. Efter det har artisten spelat på Brilliant Minds inför bland annat Barack Obama, medverkat på flera stopp med RIX FM Festival och även TV4:s Sommarkrysset. Den 4 oktober släpps nya låten ”Hurt”.

– Jag minns tydligt när Måns vann Eurovision och kom till vår hemstad (Lund) och uppträdde på Stortorget, inför vad som kändes som hela staden. Det var så mycket folk att man inte ens kunde gå på gatorna! Jag ser väldigt mycket fram emot att agera förband för Måns i Göteborg och Stockholm! – hälsar Paul Rey.