Joey DeMaio

  • receipt Från 495 kr
  • schedule
  • music_note
  • face Fri ålder

Efter att ha avslutat en turné i Norge med sin framgångsrika show kommer nu MANOWAR med goda nyheter till sina skandinaviska fans: Joey DeMaio kommer med sin Spoken Word-föreställning “The Blood Of The Kings” till Sverige för två exklusiva föreställningar, varav en på Palladium i Malmö den 13 november!

För första gången någonsin kommer MANOWAR att öppna sina stora arkiv och ge fansen möljigheten att höra den officiella historien om MANOWAR, direkt från källan!

Framgångarna och striderna, hemligheterna, livet på turné och i studio – upplev Joey DeMaio berätta historien om “The Blood Of The Kings” i verkligheten på en scen i den här fängslande enmans-multimedia-showen.

“The Blood Of The Kings” Spoken Word Tour är en unik personlig inblick i den fantastiska karriären hos ett av hårdrockens mest ikoniska och långlivade band.

Ultimate Fan Experience (UFE) finns tillgängligt som uppgradering. Där får du en ännu mer djupgående upplevelse. Ett starkt begränsat uppgraderingar kommer att finnas tillgängliga snart. Tänk på att man måste ha en ordinarie biljett också. För mer biljettinfo gå till Manowar.com/tour.