Jireel

Denz, Seedy

Datum har passerat

Jireel kommer till Malmö och KB i samarbete med Red Bull! Den 29 mars kickar vi igång påskhelgen med stjärnskottet från Stockholm live på vår scen. Efter spelningen fortsätter vi kvällen med fullt hiphopställ ända fram till 04 i både KB och Scania!

Live på scen: JIREEL + DENZ & SEEDY
DJ Stora: Dallas, Team GT (Maja Goffe & Lautaro Cubilla) | DJ Scania: Styr De
Pris: 140 kr (100 kr efter konserten)
Åldersgräns: 18 år
Öppet: 22:00-04:00 | På scen: 23:00

JIREEL
Den unga rapparen från Rågsved söder om Stockholm har på kort tid gått från ett uppmärksammat hiphop-löfte till ett av landets främsta namn. När P3 Guld-galan gick av stapeln i början av året utnämndes Jireel till ”Årets artist”, ett tydligt kvitto på att Jireel Lavia Pereira – blott 18 år gammal – nu tagit klivet från nykomling till fullfjädrad stjärna. I detta nu jobbar Jireel på sitt album och i vår åker han på en turné som med största sannolikhet kommer befästa hans position som en av vår tids stora framgångssagor.

Jireel debuterade i november 2015 med låten ”Här & Nu” och har sedan dess fortsatt leverera hits på hits med sin kaxiga, moderna stil. Låtar som ”Som Mig”, “Langa Luren” och superhiten “Cataleya” gjorde 2016 till hans genombrottsår. Efterföljande debut-EP:n ”Jettad” från 2017 omnämns redan som en milstolpe inom svensk hiphop – och när Jireel fick den stora äran att avsluta hela Grammisgalan samma år fick vi se smakprov på en strålande liveartist. Förra året fortsatte Jireel att ösa ur sig grymma singlar som ”Man of the Year” och ”Tagga”, sida vid sida med att turnera landet runt. Med nyss släppta singeln ”Força”, liveframträdande på P3 Guld, pris som ”Årets artist” på samma gala och Grammis-nomineringar i plural, har den unga stjärnan redan klivit in i 2018 som en årets stora vinnare.