DragonForce

+ Twilight Force

Datum har passerat

Brittiska powermetalbandet DragonForce återvänder till Göteborg! Senast bandet var i Sverige turnerade de med skivan “Maximum Overload”. I maj kommer nya plattan “Reaching Into Infinity” och bandet är redo för att återigen ge sig ut på vägarna! Missa inte när de intar Sticky Fingers den 6 november tillsammans med Twilight Force!

DragonForce startades av gitarristerna Herman Li och Sam Totman, sångaren ZP Theart, basisten Steve Scott, trumslagaren Didier Almouzni och keyboardisten Steve Williams 1999. Bandets signatur handlar om svulstiga melodier och ett otroligt gitarrspel, alltid levererat i ett vansinnigt tempo.

När DragonForces låt “Through The Fire and Flames” inkluderades på Guitar Hero III: Legends of Rock exploderade bandets popularitet långt utanför de redan initierade och frälsta kretsarna, och låten har till dags dato spelats över osannolika 84 miljoner gånger på YouTube.

Gör er redo för en orgie i gitarrsolon och blixtsnabb power metal när bandet kommer till Göteborg i höst!

Support: Twilight Force
Falubandet rör sig i en fantasy-värld som tillsammans med akustiska instrument som luta, cembalo och cello mynnar ut i powermetal eller adventure metal som de själva kallar det. Musik och mystik i en mäktig blandning!