Vista Chino (f.d. Kyuss Lives!)

+ Monster Truck

Datum har passerat

Låt er inte luras av namnet. Bakom det spansk-klingande Vista Chino döljers sig en kvartett vars renommerade historia främst stavas K-Y-U-S-S. John Garcia, Brant Bjork och Nick Olivera var alla medlemmar i originaluppsättningen av öknens största stonerband och under nytt flagg och namn kommer alltså Vista Chino till Göteborg och Trädgårn.

Redan för tre år sedan turnerade bandet under namnet Kyuss Lives! där de framförde alla de klassiker som fanns med på ”Blues For The Red Sun”, ”Welcome To The Sky Valley” och den brutalt mäktiga svansången ”…And The Circus Left Town”. Taggade och med energinivåerna maxade så fortsätter de nu under namnet Vista Chino med både turnéer och skivsläpp. Våta drömmar för alla stoners som väntat på en fortsättning på Kyuss. Mycket närmre fulländning än så här kommer man inte.

Om ni inte redan är bekanta med hur en spelning med dessa herrar kan se ut så är det ganska safe att säga att svetten flödar ymnigt, nävarna står likt pelare i skyn och hjärtat klappar med kärlek som aldrig förr. Kanske är det dags att återstifta bekantskapen eller kanske bara göda den redan livliga diton men ska pengar spenderas på en konsert i år så bör Vista Chino prioriteras mycket högt.