Sabina Ddumba på stor vårturné – kommer till Malmö och Göteborg

På bara några år har Sabina Ddumba säkrat sin plats som en av Sveriges klarast lysande musikaliska stjärnor, och världen ligger alltjämt för hennes fötter. I höst syns hon i Så Mycket Bättre, i vår åker hon på Sverigeturné där det blir nedslag i både Malmö och Göteborg!

Datum:
2/3 – Malmö, Malmö Live – UTSÅLT
4/3 – Göteborg, Konserthuset – UTSÅLT

Trots att Sabina Ddumbas katalog var relativt tom när hon 2016 utnämndes till Årets nykomling på såväl Grammisgalan som P3 Guld, kändes hon redan då självklar som artist. Låtar som (numera platinasäljande) “Not Too Young” och “Effortless” talade sitt tydliga språk – Sabinas karriär skulle bli spännande att följa. Det var aldrig som att se en stjärna tändas, utan snarare som att upptäcka något som alltid funnits där. Sabina Ddumba blev inte en fantastisk artist – hon hade alltid varit en.

Att spela live är otroligt viktigt för Sabina, och hennes förmåga att återupptäcka och utforska sina egna låtar och känslor på scen gör henne unik. Hon berör sin publik på ett osedvanligt sätt, likt väldigt få andra artister. Hon har också – i en tid då allt fler väljer att turnera med endast dj – valt att ta med sig ett stort band, där traditionell sättning kompletteras av körsektion och blås. Genom att alltid sträva efter äkthet, och inte vara rädd för att visa sitt innersta lyckas hon dessutom radera det känslomässiga avstånd som annars kan uppstå mellan artist och publik.