Mustasch & Hardcore Superstar på vårturné

Två legendariska sound, 18 album och över 70 miljoner streams banden emellan – nu åker de svenska rocklegenderna i Mustasch och Hardcore Superstar på gemensam vårturné med stopp i både Malmö och Göteborg! Som om det var inte nog följer även Entombed A.D. med som support!

Datum:
23/3 – Malmö, SlagthusetBiljetter
24/3 – Göteborg, LisebergshallenBiljetter

Mustasch har sedan starten 1998 byggt upp ett minst sagt imponerande CV. Utsålda förband- och headline-turnéer med band som Motörhead och Gluecifer har avlöst varandra samt tre Grammisnomineringar varav en vinst i kategorin ”Årets Hårdrock”. 2017 började starkt med ett bejublat framträdande i Melodifestivalen när de tillsammans med vissångaren Hasse Andersson framförde de klassikern ”Änglahund” i ny hårdrockstappning. Idag släpps nya singeln ”Lawbreaker”. Lyssna här!

Många band går den enkla vägen och håller sig till sin genre – Hardcore Superstar, som är inne på sitt tredje årtionde tillsammans, är inte ett av dessa. Fyrmannabandet från Göteborg hade modet att anamma två stilar som tidigare hatade varandra, nämligen thrash metal och sleaze-rock. Den förstnämnda hård, aggressiv och rå medan den senare catchig, melodisk och dekadent. Idag släpper Hardcore Superstar nya singeln ”Have Mercy On Me”. Lyssna här!

Lars-Göran “LG” Petrov har skrivit musikhistoria med Entombed, svenska gudfäder när det kommer till svensk death metal. Bandets ansikte och röst fortsätter nu under namnet Entombed A.D. och har två plattor i bagaget. Räkna med både nya och gamla klassiker när bandet kickar igång denna hårdrockskväll av rang!

Med tre av våra mest explosiva rockband under ett och samma tak är denna gemensamma turné ett måste! Låt dessa karismatiska wild boys tina upp er efter vintern och upplev genre-omspännande rockmusik i världsklass.